Friday, October 3, 2014

Yellow, but not a submarine


Я люблю классику, а классика любит меня. Всевозможные костюмы и строгие платье близки мне по  нраву. Ярким примером служит желтое платье от Киры Пластининой, которое было специально куплено на свадьбу друзей. Такие покупки становятся уже доброй традицией для меня и хорошей приметой для молодоженов :-)
Вернемся к платью. Классическое, пастельного желтого цвета платье (свой цветотип я обнаружила совсем недавно и только осваиваю "свои" цвета) в сочетании с бежевой обувью и клатчем в тон создали гармоничный свадебный образ для гостьи (вы же помните, что свадьба это дневное мероприятия и на его принято надевать коктейльные платья?!). Чего мне не хватало, так это легкого пальто в тон, но думаю к следующему я это исправлю.

I love the classic looks, and classic looks like me. All kinds of costumes and strict dress close to me heart. Bright example is the yellow dress from Kira Plastinina, which was specially purchased for the fiends wedding. Such purchases have become a tradition for me and a good omen for the new family:-)
Let's go back to the dress. Classic, pastel yellow dress (I ' just tiching my "colours") in combination with nude shoes and clutche in tone created a cohesive image for the wedding guests (you remember that a wedding is a day event and it is commonly wear cocktail dresses?!). I need only one thing for my dress - it's summer coat and I think I'll fix it till next summer.


2 comments:

  1. What a lovely dress!!

    http://www.chicadventureit.com/

    ReplyDelete
  2. Totally in love with your outfit! I really like the color of this dress

    kisses

    Francesca http://everydaycoffee23.blogspot.it

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...